Mélyépítő gépalkatrész, földmunkagép alkatrész

Társaságunk nevében üdvözöljük Önöket, és megköszönve eddigi partnerségüket és együttműködésüket engedjék meg, hogy röviden bemutassuk cégünk eddigi történetét, tevékenységét, terveit, céljait!

Cégünk, a Mélyépítő Gépalkatrész Kereskedelmi és Szolgáltató Közkereseti Társaság 1997 őszén alakult azzal céllal, hogy az alapítóknak a Mélyépítő Részvénytársaságnál, az építő- és földmunkagép alkatrészellátás területén korábban megszerzett tudását, tapasztalatát, piaci ismereteit hasznosítva tevékenységét tovább vigye, és alkatrész-beszállítója legyen az építő- és földmunkagépeket üzemeltető mikro- , kis- , közép- és nagyvállalati körnek.

Az elmúlt 20 év alatt folyamatosan bővítettük tevékenységi körünket, és a piaci igényeknek megfelelően új termékeket és szolgáltatásokat vezettünk be, melynek eredményeként ma már elismert beszállítói vagyunk az általunk megcélzott piaci szegmenseknek, a korábban említett vállalati körnek.

Főbb tevékenységi köreink:

  • kanálszerelék, és egyéb munkaszerelék kopóalkatrészek értékesítése az összes ismert építő- és földmunkagéphez a világ, és Európa vezető gyártóitól (Intertractor, BYG, MV, ITR, MTG, Esco, VR, stb.)
  • szűrőprogram az összes ismert építő- és földmunkagéphez (Fleetguard, Baldwin, Schupp, Hifi, Wix, stb.)
  • Centaflex típusú szivattyúmeghajtó tengelykapcsoló elemek (Hardy-tárcsák)
  • Atlas gyártmányú földmunkagépek alkatrészellátása
  • Poclain, Case Poclain és Case gyártmányú földmunkagépek alkatrészellátása
  • KHD Deutz típusú léghűtéses erőgépmotorok alkatrészellátása
  • földmunkagép szerelékek (kanalak, raklapvillák, gyorscsatlakozók) értékesítése
  • földmunkagép kanalak javítása, felújítása (vágóél-telepítés, köröm-telepítés, stb.)

Cégünk, mint ahogy az elmúlt közel 20 évben, úgy a jövőben is azon fáradozik, hogy az Önök megbízható partnereként tevékenykedve mindent megtegyen az Önök építő- és földmunkagép alkatrész szükségletének maradéktalan és magas szintű kielégítése érdekében.

Reméljük, hogy ennek szellemében, a megszerzett tudásunkra, tapasztalatainkra, jártasságunkra, és piaci ismereteinkre alapozott munkánkkal hozzájárulhatunk vállalkozásuk fejlődéséhez, versenyképességéhez, sikerességéhez!